MADEROTERAPIJA – nova tehnika za odpravo celulita

Tehnika izhaja iz Kolumbije, je zasnovana na uporabi anatomsko oblikovanih lesenih rekvizitov. Metoda predstavlja alternativo ročni masaži, ki razbija maščobne celice in celulit. Prednost uporabe teh rekvizitov je omogočanje intenzivnih pritiskov na fibrozni celulit in odpravo maščobnih celic skupaj s toksini. Z maderoterapijo odstranjujemo celulit in oblikujemo telo, zato je investicija v primerjavi z modernimi aparaturami nizka, rezultati pa so enako dobri, če ne celo boljši.

Masažna tehnika se izvaja z več ponovitvami in z različnimi rekviziti. S tem stimuliramo limfo in spodbudimo razstrupljanje, le to pa spodbudi metabolizem k izgorevanju maščobnih celic.

Nova ponudba je aktualna celo leto. Rezultati so hitro vidni in stranke so zelo zadovoljne. Priporoča se za stimulacijo limfe, razstrupljanje, spodbuditev metabolizma, razbijanje celulita, izgorevanje maščob, boljši tonus, tudi za zlepljene fascije.
Da valjčki lepo tečejo, uporabljam kokosovo olje. Priporočam deset rednih obiskov (3x/teden), veliko pitja tekočine nato pa sledi vzdrževanje, prvi mesec 1x/teden, drugi mesec 1x/14 dni, tretji mesec 1x/3 tedne nato pa 1x/mesec.