O nas

“Masaža je umetnost dotika.”

Storitve za dobro počutje vam nudim Maja Fink. Urejena, sproščena in diskretna predstavljam sebe in svojo dejavnost na več področjih. Prvenstveno sem maserka na domu, torej lahko pridem tudi k vam domov.

Podjetnica sem od januarja 2013, certificirana maserka pa od marca 2007. Svojim strankam ponujam najraje klasično švedsko masažo.  Med tem, ko manipuliram vaše telo z oljem, učinkujem na pomirjanje, zmanjševanje bolečin, poskrbim za mišično prekrvavitev, izboljšam krvni obtok ter delujem na limfo, ki omogoča pospešeno izločanje toksinov iz telesa. Torej, če se vam ne ljubi po napornem dnevu z doma, pridem lahko k vam, kot osebna maserka.

Podjetniška pot

Na podjetniško pot sem sepodala v najbolj zahtevnih časih, ker sem se je želela dvigniti nad povprečje, ki sem ga živela skoraj dvajset let, ko sem hodila v službo in bila delavka, mama ter gospodinja. Ravno krizni časi so me  navdušili, da  sem se odločila za spremembo. Sodim  med ljudi, ki ne obupajo hitro in s svojo idejo o uspehu sem povezana zelo čustveno. Moja  želja in energija naraščata, na ta način tudi vibracije in ideje o tem kako naprej. S svojo pozitivnostjo lahko delam z ljudmi na zelo intimnem nivoju, kot je masaža. To lahko skusite tudi sami.

Vedno znova se vračam po energijo in vibracije k naravi. Spomladi in poleti med čebele. Z možem Marjanom pridelujeva med in se spogledujeva tudi z apiterapijo. Pri sladkem delu pomagata tudi hčerki Zarja in Blažka. Jesen in zima sta namenjeni za drugačno vrsto sprostitve. Sem certificiran praktik tehnike  EFT ali bolj poznana metoda tapkanja, ki ima izvor v energijski psihologiji. Med tem, ko posameznik tapka akupunkturne točke meridianov in govori o problemu, doseže sprostitev kakršnega koli stresa na fizičnem ali čustvenem nivoju, torej zmanjša bolečine vseh vrst in umakne strahove,  jeze, zamere, nemoči, ko je v nas prisotno negativno čustvo. In EFT je dober zato, ker sprosti telo in um, podobno kot bi bili obdelani z masažo med tem, ko ste pri psihoterapevtu. Ker živimo v hitrem tempu življenja in nismo odporni  na stres, ponujam sebe in storitve za dobro počutje, ki gre po poti mojih rok.

EmotionalFreedomTechnique Pretty young woman with arms raised aamet_seal_practitioner_level3