RAINDROP TEHNIKA – tehnika dežnih kapljic

Gre za nežno, holistično metodo kapljanja čistih eteričnih olj na hrbtenico pomešano z raznovrstnimi tehnikami masaže. Tako kot nam daje kri življenje, eterična olja dajejo življenje rastlinam.

raindrop

 

Nenasilna aplikacija vtiranja skrbno izbrana olja, se vzdolž hrbtenice nanaša nežno kot deževne kapljice. Aplikacija eteričnih olj pomaga organizmu pognati lastni proces detoksikacije. Olja so točno določena v zaporedju, ko prihajajo na telo, da začno delovati antibakterijsko, protivnetno in sproščujoče.

Uporabljam mešanico Balans, Energy drops, Softness in Maseka (mešanica baznih in eteričnih olj) ter čista eterična olja Timijan, Origano, Cipresa, Zimzelen, Bazilika, Meta in Majaron. Aplikacija olj naše telo očisti celo nepotrebnih kovin v krvi. Glede na to, da delujemo na glavni srednji  DU meridian (zadolžen za vse notranje organe) ter meridian mehurja (zadolžen za nadzor pretoka in porazdelitev vode in telesnih tekočin), se močno poveča pretok energije skozi organe.

Rezultat je močna detoksikacija, imuno stimulacija, povečana elastičnost hrbtenice. Tehnika je primerna za spomladansko in jesensko čiščenje (razstrupljanje), 3-6 tretmajev v zaporedju 3-5 dni. Potrebno je piti ogromno vode (+3l). Tudi terapevt, ki je neposredno v stiku z olji ne sme izvajati več kot dve terapiji dnevno.